Stödstrumpor

Utmärkta stödstrumpor för kvinnor och män •

Om oss

Ett företag som erbjuder sköna basplagg

MK Collection AB startades med en vision om att kunna erbjuda bekväma och sköna basplagg. Ända sedan starten har vi valt att satsa på att kombinera bra priser med kvalitativa material som känns mjuka mot kroppen. Förutom våra omtyckta stödstrumpor hittar du även vanliga strumpor, underkläder och linnen i vårt omfattande utbud. Vår försäljningsmodell är flexibel och den gör det möjligt att köpa en enstaka produkt likaväl som att prenumerera på plagg direkt hem i brevlådan.

Ett kundnära arbetssätt

MK Collection AB arbetar med kvalitetsutveckling i fokus och vi fyller de behov som uppstår på marknaden genom ett ständigt växande sortiment. Vi lägger stor vikt vid tidigare kunders åsikter för att ta fram ett utbud som uppskattas av såväl män som kvinnor. För oss är det även självklart att ha en tillgänglig kundservice som snabbt svarar på dina frågor.

Stödstrumpor

Tack vare våra produkter kan skolklasser och lag tjäna pengar

Vi gör det möjligt för skolklasser och föreningar att tjäna pengar. Genom åren har vi bidragit till såväl klassresor som lags närvaro vid turneringar. När ni säljer våra produkter får ni behålla 40 % av förtjänsten. Vi förser er gärna med ett gratis informationspaket angående den här typen av försäljning.

Vänd er till våra medarbetare så berättar de mer om vårt utbud och våra villkor!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Nu har du chansen att prova på 1 par högkvalitativa stödstrumpor i valfri färg. Du får ditt provpaket direkt hem i brevlådan. Vi har inga köpkrav, bindningstider eller uppsägningstider.

  Adress:

  Box 1634
  751 46 Uppsala

  Telefon:
  018-700 33 00

  E-post:
  support@mkcollection.se

  Orgnr:
  556861-6725

OM OSS

MK Collection har flera års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av bland annat högkvalitativa stödstrumpor i olika material. Våra fina ribbstickade stödstrumpor i ekologisk bomull ger en sval och skön känsla i benen. Dem har en mild och måttlig kompression, ger bra stöd och passa alla vuxna ben. En stor fördel med våra stödstrumpor är att de är enkla att på sig jämfört med andra stödstrumpor som finns på marknaden. Passa på att prova ett par!

Stod-strumpor.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. MK Collection kommer hantera dina kontaktuppgifter för att behandla din beställning.

KONTAKT

Box 1634
751 46 Uppsala

018-700 33 00

support@mkcollection.se

Orgnr:
556861-6725